lunes, 26 de marzo de 2007

VICTORIA CONTRA CANALS!!!!!!!!!

vaig a comensar la primera entrada del nostre blog, amb un resum extens tipo canal 9 ( s'apara, s'anganxa, s'auela i la mare que el va parir ), del que va ser el partit d'aquesta setmana contra l'equip de Madremia que fills de putes, perdó, madremia Canals.
be, comensem el resum del que va ser el partit de la temporada, per tot el que envolta a aquest ( i sobretot el que envoltava a Juanan, jejejejeje ).
El partit va ser com els de sempre, sanches apegat com una llepasa al seu parell de ball, dani com sempre picant a la seu rival, .... be el que passa sempre, encara que amb una diferencia, nomes hi havia un moniato d'arbit, i damunt ens va fer calfar tant que hi havien jugadors, que estaven rebentats antes d'escomensar a jugar ( Dani jr. paraules d'ell, jajajajajajajaja com mola aso ).
Despres dels 2 primers quarts la cosa pintava malament, pero com son tan inutils els de Canals, pensanse que anaven a guanyar sobrats, van escomensar a traure a juvenils, i la cosa no els va eixir mal, perque els condenats corrien mes que Hansi en una carrera de prebenjamins.
Pero l'ultim quart va ser l'important, Dani va escomensar a carburar, i Bonxito, va escomensar a pegarse en el san bernardo, i la cosa va anar prou be, pero la clau va ser quant l'elvis presley del canals, li se van creuar els cables, i li va soltar una patada a Dani que estava en terra, fent el beetle com Robinho, jejejejeje.
Aixo va fer que ens clavarem en el partit, i poc a poc varem anar retallant en el marcador, i per fi va eixir el nostre salvador, si el base del canals, que ell asoletes, al mes pur estil fidelio, li sen va anar la bola, i va perdre 3 balons, que junt al triple de arturet, va provocar que empatarem.
El partit estava empatat, i Dani estava al carrer, ( pa variar, perque es un gorrinot, jejejejejejejeje ), i ve el base un altra volta va dir, prengueu la pilota que jo no la vullc, i el tio ricky va provocar una personal, a falta de 5 segons.
A ricky li tremolaven hasta les ungles, i que va fer?, va fallar els 2 tirs lliures, pero la sort va fer que li caiguera de nou a ricky, que va envestir al contrari amb la sort de pitar personal a favor nostra, un poquet dudosa. Ricky s'havia cagat en els primers tirs lliures, i en tenia 2 mes per a poder guanyar el partit, i per fi en va clavar uno dels 2, Dani desde la banqueta estava en la riseta en la boca, dani jr. en les llagrimes per fora, juanan burlantse dels contraris ( jajajajajajajaja ).
i de colp a repent es va acabar el partit i l'euforia va esclatar, tot l'equip va escomensar a botar a abraçarse, tots en una pinya, nomes de recordar-ho tinc els pels de punta.
En el vestuari, la festa va seguir, i nomes va faltar el cava per a que fora completa la festa, els crits eren esgarrifosos d'alegria.
Pero ningu, nomes que Dani jr. sabia el que ens esperava fora dels vestuaris.
jo vaig eixir a per les fitxes, i sobretot per a vore les caretes series de tota eixa resacsa de fills de putes, i la veritat es que m'ho vaig passar bomba.
Hem deien els de l'altre equip que no eixirem del vestuari perque hi havia un orco que tenia un cortocircuit, i que anava a per Juanan, cosa que li vaig dir al Pibe, pero el pibe va passar un poc, i fora va passar mes o menys com en el partit del Valencia i l'Inter de mila, pero amb la diferencia que al subnormal ixe no li varem pegar nosaltres. Aquell nomes colia que pegarli a Juanan, i nosaltres el paravem com podiem, Juanan tenia una taca en el pantalo griset, marroneta, i la perilla li se va fer de color blanc, pero al final el angelito negro de machine, sel va endur per a que no passara res mes.
Total una anecdota mes que diu Paco, per a poder contar en els dinarets, i per a riures, encara que com va dir Dani, en tants anys que estiguem jugant a basket mai ens havia passat algo aixina, i es lamentable. pero jo tambe dic que ixe tio esta jilipolles, aixina que tot ho puguem resumir en 4 paraules.
A pendre pel cul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

No hay comentarios: